Menu
MAGAZIN

Reksysteem Echobox - Kubus

Wit
MAGAZIN
Reksysteem Echobox - Kubus
Wit
  Wit
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Mooi afgewerkt, in verstek aan de randen en gemaakt van een hoogwaardige gelamineerde plaat: De KUBUS als structureel element van het rekkensysteem ECHOBOX kan in combinatie met de andere componenten worden gebruikt. De goed geproportioneerde KUBUS is ook individueel populair als bijzettafel en klein rek.

  Rekken Echobox

  Het rekkensysteem ECHOBOX is een allrounder, individueel meubelstuk en complete stellingkast. De afzonderlijke componenten, afzonderlijk gebruikt, geven antwoord op kleine inrichtings- en functionele vragen. Naast het bed of de bank staat een individueel element van het systeem als klein bijzettafeltje voor een boek, een theekopje en een leeslamp. Het basiselement ECHOBOX wordt aangevuld met de KUBUS en de RECHTECK om het systeem te vormen. Opgelijnd, gestapeld en gecombineerd wordt het rekkensysteem ECHOBOX een complete rekkenoplossing voor werk- en woonruimtes. De asymmetrie van de twee vormen, die stevig met elkaar verbonden zijn op ECHOBOX, in combinatie met de aanvullende KUBUS en RECHTECK componenten creëert een breed scala aan mogelijke combinaties van stellingelementen. Alle onderdelen kunnen heel goed afzonderlijk worden gebruikt - als bijzetmeubelen naast de bank of het bed, of onder elkaar als bouwelementen. Vier ingesloten rubberen platen voorkomen dat de gestapelde elementen wegglijden. De hoogwaardige planken zijn handgemaakt, op de meeste verbindingspunten in verstek en geproduceerd in Duitsland.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 68038

   Afmetingen: B 32 × D 32 × H 32 cm
   Gewicht: 4 kg
   Materiaal: Berken multiplex (oorsprong: Oost-Europa), 15 mm, aan beide zijden met witte melaminehars gecoat (Kleur- en structuurverschillen alsmede geïsoleerde kleine druksporen zijn mogelijk bij multiplexpanelen afkomstig uit de carrosseriebouw.)
   Design: Egon Chemaitis / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten