Menu
Fair Squared

Recyclebare materiaalverzamelzak gemaakt van rijstzakken

Nieuw
Fair Squared
Recyclebare materiaalverzamelzak gemaakt van rijstzakken
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Grondstofbesparende upcycling. Fair trade gecertificeerd

  Overal waar een zak rijst omvalt - behalve in slapstickkomedies, heeft dit geen noemenswaardige impact. Maar wanneer afgedankte rijstzakken volledig worden geüpcycled tot nieuwe zakken, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden gespaard, is dit niet alleen het vermelden waard, maar ook een vermelding in ons assortiment. Bovendien is de inzamelzak voor recyclebare materialen gemaakt van rijstzakken extreem robuust, zodat je er zowel licht plastic afval als papier en glas in kunt vervoeren. Je kunt er naar behoefte verschillende recyclebare materialen in verzamelen en daarvoor is de zak verdeeld in vier compartimenten van gelijke grootte, zodat alles voorgesorteerd kan worden.

  Als onderdeel van een fairtrade gecertificeerd project in Sri Lanka transformeren de toegewijde medewerkers grondig gereinigde rijstzakken in deze grootformaat inzamelzakken. Het materiaal is vochtafstotend - vuil kan er gewoon afgeveegd worden - en zeer duurzaam. Een versterkte dwarsnaad verhoogt de scheurbestendigheid van de zakken - waarvan het maximale draaggewicht een opmerkelijke 50 kilo is (maar leg alsjeblieft niet zoveel gewicht op je schouders). De draagriemen zijn lang genoeg gehouden zodat je de recyclezak comfortabel op je schouder kunt dragen. Hij kan bijvoorbeeld ook als boodschappentas worden gebruikt. Met zijn patronen van duidelijke linten en kleuren is hij ook visueel aantrekkelijk - inclusief het verrassingseffect: omdat de ingezamelde rijstzakken uit verschillende partijen komen en willekeurig worden samengesteld, zijn de kleur- en patrooncombinaties voor elke zak anders. Je kunt dus nieuwsgierig zijn welke combinatie op jou zal vallen. En als je de zak niet nodig hebt, kun je hem plat opvouwen om ruimte te besparen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211629

   Plastic. Verdeeld in 4 vakken. 2 draagriemen (lengte 65 cm, breedte 2,5 cm). B 40 × L 50 × H 40 cm. Inhoud 80 l. Gewicht 250 g. Laadgewicht 50 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen