Menu
R. M. Williams

R. M. Williams Chelsea Boot Heren

Zwart
R. M. Williams
R. M. Williams Chelsea Boot Heren
Zwart
  Zwart
  € 579,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Gerold leer voor de beste pasvorm.

  Het bovenwerk van deze Goodyear welted Chelsea boot is gemaakt uit één stuk leer dat door vollen in de uiteindelijke schoenvorm is gebracht - dat is te zien aan de volantrand op de wreef. Zo wordt het leer tijdens het lopen minder samengedrukt, wat de pasvorm verbetert en het draagcomfort verhoogt. De hakken worden van binnenuit vastgespijkerd, en de naden, die worden gemaakt met gewaxtouw, worden vervolgens extra verzegeld met hete was. Twee stevige lussen maken het gemakkelijk om aan te trekken.

  Geprobeerd en getest in de outback. Schoenen van R. M. Williams

  Reginald Murray Williams, oprichter van R.M. Williams, werd gedurende zijn hele schoenmakerscarrière gedreven door één principe: "Ik geef niets om kwantiteit, ik wil kwaliteit". Een claim waarvan de vervulling elke dag op de proef werd gesteld - in de outback. Daar, in het dagelijks gebruik onder de zwaarst denkbare omstandigheden, bewezen zijn rij- en werklaarzen zich zo goed dat de naam R. M. Williams al snel synoniem werd met het beste schoeisel in Australië. En het bedrijf, dat zijn schoenen nog steeds in Adelaide fabriceert, houdt zich nog steeds aan deze eis.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 67532

   Bovenmateriaal koeienhuid (dikte 1,3-1,5 mm). Kalfslederen voering, plantaardig gelooid, ongeverfd. Binnenzool van koeienhuid. Rubberen buitenzool. Kurk uitpuilend, gezamenlijke veer glasvezel. Leren opbouwhak met rubberen zool.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen