Menu
Schöllner Holzspielzeug

Poppenhuis Zolder

Schöllner Holzspielzeug
Poppenhuis Zolder
  € 149,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Een eigen dak boven je hoofd. Massale beveiliging

  Poppen zijn mensen - of liever: poppen zijn de mensen die we nodig hebben. Voor kinderen zijn ze tegelijkertijd hun eigen innerlijke leven en tegenhanger. Ze vertegenwoordigen sociale relaties, bieden veiligheid, geborgenheid en drama, ze zijn symbool, vriend en identificatiefiguur - ze zijn het "echte" leven. En omdat ze in het fantasierijke spel van uw kinderen langzamerhand ook zelfstandige wezens worden, hebben poppen - als privacy en ruimte voor zelfbeschikking - een eigen dak boven hun hoofd nodig. Of het nu gaat om een stedelijke zolderflat of om een typisch Noord-Duitse vakantiewoning aan zee: natuurlijk moeten dak en vloer stevig en veilig zijn, ze moeten immers bestand zijn tegen de verbouwingen, herinrichtingen en niet te vergeten de wilde kussengevechten van de bewoners. Als de gezinsplanning van de poppenfamilie het vereist, zijn uitbreidingsmogelijkheden ook een groot voordeel. De zolder van ons poppenhuis voldoet gemakkelijk aan deze eisen. En zo solide als het gebouwd is van massief zwart elzenhout, zo ingetogen is het ontworpen. De inrichting en uitbreiding worden toevertrouwd aan de creatieve ideeën en verbeelding van uw kind en zijn dus afgestemd op de behoeften van de poppenbewoners. Elke zolder is ruim genoeg voor singles, koppels en kleine gezinnen om zich er thuis te voelen. Naast de open voorzijde zorgen de grote dakramen voor ongehinderde toegang en vrije richting - ook als het leven onder dit dak wat rumoeriger wordt. En als na verloop van tijd een groot gezin, inclusief hond en parkiet, onderdak zoekt, kan de zolder met behulp van de flat worden samengevoegd tot een stabiele meergezinswoning.

  Duurzaam elzenhout. Blijvend speelplezier

  Een kleine familie timmerwerkplaats in Chiemgau maakt grote dingen. Niet groot in de zin van enorm en enorm, maar groot in onze betekenis van het woord: houten speelgoed dat vakkundig is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen met het oog op langdurige speelvreugde. Het atelier hecht veel belang aan een kindvriendelijk, puristisch ontwerp dat ruimte laat voor de vrije ontwikkeling van de fantasie, en een productieproces dat consequent ecologische criteria volgt - kunstmatig gekleurde knaleffecten zijn niet meer nodig.

  Het voorkeursmateriaal voor haar ontwerpen is zwart elzenhout. Zwart elzenhout beleeft niet alleen in de speelgoedsector een renaissance. Het fijn gestructureerde, elastische en stabiele hout met zijn gelijkmatige oppervlak is ook populair in de model-, meubel- en instrumentenbouw. Bovendien is elzenhout een van de houtsoorten met de hoogste waterbestendigheid (er wordt gezegd dat een groot deel van de nog steeds bestaande paalfundering van Venetië op elzenhouten palen is gebouwd).

  Het familiebedrijf verwerkt alleen elzenhout van hoge kwaliteit. Zij zorgt ervoor dat het hout goed gedroogd en opgeslagen is (om trek- en spanningsscheuren te voorkomen) en daardoor goed gezaagd, gedraaid en glad geschuurd kan worden. Tot slot wordt het houtoppervlak behandeld met lijnolie of bijenwas zonder schadelijke stoffen. Zo blijft de natuurlijke structuur van het hout zichtbaar en wordt de natuurlijke warmte van de kleurtoon en het gevoel aangenaam onderstreept.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205023

   Elzenhout (herkomst Slovenië) geolied, gedeeltelijk rood gebeitst. Hoogte 31 cm, breedte 80 cm, diepte 30 cm. Gewicht 4,6 kg. Met montagehandleiding.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen