Menu

Poppenhuis Meubelset Keuken

Poppenhuis Meubelset Keuken
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Voor de liefde van het koken

  "Wijd jezelf aan liefde en koken met heel je hart", deze zin wordt toegeschreven aan de Dalai Lama. Maar wat, zo rijst de vraag, kan zelfs een groot, wijs hart in de (poppen)keuken bereiken als er een gebrek aan meubilair is? Wij willen de poppen van uw kroost uit dit dilemma redden, zij fungeren immers als vertegenwoordigers van de mens in de fantastische wereld van het poppenhuis.Volledig gemaakt van massief lokaal elzenhout, bevat deze poppenmeubelset de belangrijkste keukenmeubelen om een goede maaltijd mogelijk te maken: een fornuis om op speelse wijze de gerechten te bereiden, een grote eettafel met vier stoelen om ze in gezellig gezelschap op te eten, een gootsteen om op fantasievolle wijze de afwas te doen. Voorzichtig hebben alle onderkasten uittrekbare laden. En omdat ingrediënten moeten worden bewaard of restjes gekoeld, is er ook een kast die als koelkast of keukenkastje kan worden gebruikt.

  Als je wilt leven, heb je meubels nodig. Stabiel en stevig

  In een kleine werkplaats in Noordrijn-Westfalen maken de timmerlieden en medewerkers deze poppenhuismeubelen met dezelfde zorg als ze aan hun eigen meubels zouden besteden. Hier worden natuurlijke materialen gebruikt, lokale houtsoorten zoals elzen of beuken voor de meubels zelf en katoen en zuiver scheerwol voor het beddengoed en de overtrekken. De productie volgt het idee van een organisch ontwerp waarvan de ronde vormen voortkomen uit het materiaal. Het vakmanschap doet voorzichtig zonder metalen spijkers en schroeven: Wanneer het meubel niet uit één stuk is vervaardigd, worden de afzonderlijke delen op duurzame wijze aan elkaar gelijmd. De oppervlakken zijn zorgvuldig gefreesd, afgeschuind en fijn geschuurd en worden uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën, wassen en gekleurde glazuren. Zo blijft de natuurlijke nerf van het hout zichtbaar en de haptische warmte behouden.

  Met zulke meubels gaat het verhuizen naar het poppenhuis soepel. Want of u nu huurder of huiseigenaar bent, we kennen allemaal de echte uitdaging: uw eigen vier muren, inclusief een regenbestendig dak boven uw hoofd, zijn slechts het begin. Niemand wil op de vloer slapen, aan het geplande aanrecht staan voor kale elektrische kabels die triest uit de muur hangen, of een kattenwasje moeten doen in de badkamer boven de provisorisch opgestelde wasbak. Het kind van de pop is niet anders dan jij en je kroost. In de levendige fantasiewereld van het kind slapen poppen ook beter in een bed, koken ze lekkernijen in een uitgeruste keuken en leven ze zorgelozer in een gemeubileerde woonkamer. Als je wilt leven, heb je meubels nodig!

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206293

   Elzenhout (herkomst Duitsland), geolied en in de was gezet. Set bestaande uit: 1 tafel (B 10,3 × D 6,5 × H 4,8 cm), 4 stoelen (elk B 4 × D 3,5 × H 7 cm), 1 gootsteen (B 5,6 × D 4,2 × H 7 cm, met kraan H 9 cm), 1 kooktoestel (B 5,7 × D 4,2 × H 7 cm), 1 kastje (B 5,7 × D 4,2 cm x × H 7 cm). Totaal gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen