Menu
Fair Squared

Plantenbakken natuurrubber

(6 stuks)
Fair Squared
Plantenbakken natuurrubber
(6 stuks)
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Rubber in plaats van plastic

  Beter voor het milieu, beter voor uw planten. Deze plantenpotten zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd en fairtrade natuurrubber. Goed om te weten: De organisatie ClimatePartner bevestigt zelfs de klimaatneutrale productie van de potten. De duurzame containers in standaardformaat ondersteunen u niet alleen bij het verpotten van uw kamerplanten - ze slaan ook een goed figuur als kruidenpotten op de vensterbank in de keuken. De flexibiliteit van het materiaal maakt het gemakkelijk de kluit los te maken, die met een handvat uit de pot kan worden geduwd. Toch is natuurrubber uiterst duurzaam, bestand tegen zowel koude als hitte en bevat het geen microplastics.

  Onze tip: Gebruik deze plantenpotjes in het voorjaar ook voor het zaaien van losse zaden van courgettes, pompoenen of komkommerplanten. Aangezien de bakken de perfecte "tussenmaat" hebben, zijn ze net zo goed geschikt voor het scheiden van tomatenzaailingen & co.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209144

   Rubber (herkomst Sri Lanka), kleur grijs. Met waterafvoeropening. Ø onder 7 cm, Ø boven 10 cm. Gewicht 138 g. 6 plantenpotten in doos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen