Menu

Plantenbak eikenhout

Klein
Plantenbak eikenhout
Klein
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vakmanschap uit het bos van de Palts.

  Kuipen als de volgende van eikenhout kennen we vooral uit de representatieve context van kasteeltuinen, parken en oranjerieën. Ze worden daar vooral gebruikt voor de tuinbouw, omdat de temperatuurregelende eigenschappen van het hout de planten in de overgangsseizoenen beter beschermen dan vaten van keramiek. Onze eikenhouten kuipen zijn samengesteld uit afzonderlijke duigen die volgens de ambachtelijke kuiperijtraditie worden "rechtgezet" en aan elkaar gelijmd. Stalen tonringen geven extra steun aan de robuuste algemene constructie. Het feit dat de kuipen van binnenuit volledig worden gebakken, draagt bij tot hun lange levensduur, omdat ze daardoor speciaal worden beschermd tegen verrotting. Stevige roestvrijstalen kistgrepen vergemakkelijken het transport, en een waterafvoeropening in de bodem voorkomt dat er water in de kist komt. Zo uitgerust zijn onze eikenhouten plantenbakken gegarandeerd een mooi figuur op uw terras en in uw (winter)tuin. Overigens haalt de fabrikant in Bad Dürkheim de grondstof uit duurzame bosbouw in de Pfalz - veel nabuurlijker kan het niet.

  Hint:

  De container moet direct met aarde worden gevuld en geplant. Als een plantenbak wordt gebruikt, zorg er dan voor dat de ruimte tussen de kuip en de bak steeds met aarde wordt gevuld en vochtig wordt gehouden. Plaats de container niet direct op de grond om rotting door constant vocht van onderaf te voorkomen! Bij plaatsing op het terras moet u er rekening mee houden dat eikenhout looizuur kan afscheiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207071

   Gemaakt in de traditionele Böttcher stijl. Geoliede eik (herkomst Duitsland). Van binnenuit ontslagen. Met doosgrepen en metalen tonnetjes. Handgemaakt, de opgegeven afmetingen kunnen dus variëren.
   Nominaal volume ca. 50 l. Bovenaan Ø 46 cm, onderaan Ø 39 cm. Hoogte 41 cm. Gewicht 14 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu