Menu

Plant ondersteunend variabel

Lang
Plant ondersteunend variabel Lang
Plant ondersteunend variabel
Lang
8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar

Algemene informatie

Steun vaste planten. Variabel in vorm en hoogte.

De Engelsen staan bekend om hun liefde voor vaste planten - en ook om hun perennial borders, de weelderig beplante "borders". Het is dan ook geen wonder dat het eiland intelligente oplossingen heeft bedacht om de bloemen in toom te houden en de planten te ondersteunen. Zoals deze beroemde "link stakes": plantensteunen die op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Het zijn eenvoudige stokjes met haken en lussen aan de bovenkant.
De ene steekt in de andere, en afhankelijk van het aantal in elkaar grijpende stokken kan de resulterende steun onopvallend worden aangepast aan elke groeivorm en grootte, en kunnen zelfs weelderige planten naderhand worden omgezoomd zonder schade. De ervaring leert dat brede of hoge planten een steun nodig hebben die uit vier lange staven bestaat, terwijl kleinere en smallere planten een steun nodig hebben die uit drie of vier korte staven bestaat.

Productinformatie

Artikel nummer 68985

Massief stalen staaf (Ø 6 mm), gegalvaniseerd en gepoedercoat. Gemaakt in Engeland. Elk één stuk.
Lang. Bijvoorbeeld voor pioenrozen, ridderspoor, zonnebloemen of mallows. Hoogte 99,5 cm, uitsteeksel 39 cm. Gewicht 330 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu