Menu

Pfälzer Dubbeglas

250 ml
Pfälzer Dubbeglas
250 ml
€ 3,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het was alleen de wijn die schuldig was.

Namelijk de Pfälzer wijn, die puur of verdund met mineraalwater om een spritzer te maken, uit dergelijke glazen in de regio wordt gedronken - meestal uit de grotere, die een halve liter bevat en van hand tot hand (en mond tot mond) wordt doorgegeven in wijnminnend gezelschap. Als het vooruitzicht om te delen minder aantrekkelijk is, genieten de mensen van hun drankje alleen en uit het kleinere glas, dat een kwart liter kan bevatten.
Eén kenmerk van het glas is zijn vorm, het andere zijn de "dubbe", de "stippen" waaraan het glas zijn naam dankt, die aan de nog zachte glasmassa worden toegevoegd in de vorm van ronde putjes die later de vingers een goede grip geven wanneer het glas naar de mond wordt gebracht.

Productinformatie

Artikel nummer 27481

Geperst glas.
Klein: volume 250 ml. Hoogte 12,5 cm. Gewicht 250 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu