Menu
Coccoina

Papierlijm Coccoina

Coccoina
Papierlijm Coccoina
  € 5,90Basisprijs: € 47,20/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Met een verleidelijke amandelgeur.

  Uit het blikje komt een aangename geur van bittere amandel, die oudere gebruikers zal doen denken aan het overeenkomstige Duitse product, het vroeger wijdverbreide "Pelikanol". Sinds de jaren 1920 werden deze praktische universele lijmen voor kantoor- en huishoudelijk gebruik gemaakt op basis van aardappelzetmeel, en in Italië is een ervan bewaard gebleven als "Colla bianca solida per ufficio moderno". Bijzonder leuk: het blikje heeft in het midden een buisje met daarin een kwastje voor het aanbrengen van de lijm.

  Signora Coccoina's verjongingskuur.

  Wie een van deze blikken jarenlang ongeopend in een kast heeft staan wegens te veel achting, heeft moeten beseffen dat de massa geleidelijk uitdroogt tot harde kruimels. Dit is geen reden tot wanhoop, want de lijm kan gemakkelijk worden geregenereerd: gewoon een nacht laten zwellen in dezelfde hoeveelheid water, dan kort verwarmen en deze massa weer in het blik gieten. Het zal dan weer plakken (en ruiken) als nieuw.

  Veiligheidsbericht

  Veiligheidsinformatieblad

  Productinformatie

  Artikel nummer 23354

   Papierlijm op basis van aardappelzetmeel, vrij van oplosmiddelen en oplosbaar in water. 125 g blik met een borstel.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen