Menu
Gottstein

Pantoffel van kameelhaar

Bruin
Exclusief
Gottstein
Pantoffel van kameelhaar
Bruin
  Bruin
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Luxueus. Kameelhaar

  Je ziet het meteen en voelt het ook: deze pantoffels zijn gemaakt van echt kameelhaar. Ze zijn zacht, licht van gewicht, aangenaam van vorm - en ze houden je erg warm. Gottstein vervaardigt de pantoffels van kameelhaar exclusief voor Manufactum.

  Tiroler lapjes. Door Gottstein

  In Oostenrijk wordt met "Patschen" hun slippers bedoeld. Die van ons komen uit Gottstein in Imst. Sinds 1926 wordt daar onberispelijk volvilt geproduceerd: een vacht van zuivere wol of kameelhaar, zonder chemicaliën geweekt in bronwater uit de bergen, wordt in een oude hamermolen geperst en geklopt tot het zo verdicht is dat het geschikt is voor de productie van dergelijke buitengewone pantoffels. De pantoffels worden uit één stuk gevilt, en snijranden die als hinderlijk worden ervaren, zijn bij deze vorm van handwerkproductie niet meer nodig. Ze krijgen hun voetvorm wanneer ze op een leest worden getrokken en vervolgens worden geweekt, geperst en gedroogd. Een lichte kromming in de teenzone maakt het lopen comfortabel, en het zuivere wolvilt bevordert een evenwichtig voetklimaat in zomer en winter.

  Bericht:

  De slippers vallen nogal klein: Het is beter om een maat groter te kiezen dan normaal.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200695

   100% kameelhaar. Voetbed met gevormde boog in het teengedeelte, buitenzool van chroomgelooid rundleer (dikte ca. 2,2 mm), licht geruwd. Gemaakt in Oostenrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten