Menu
Littledeer

Pan Spatel Canadese Esdoorn

Littledeer
Pan Spatel Canadese Esdoorn
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Stroombaar. Dynamische bewegingen

  Het kookgereedschap komt uit Québec, het Franstalige deel van Canada, en is vervaardigd door een houtverwerker die veel ervaring heeft met handgereedschap dat geschikt is voor gebruik in stromen: De oorspronkelijke activiteit van het bedrijf is de vervaardiging van houten kano-peddels, maar de doorsnede van het hout in het kookgereedschap is zodanig ontworpen dat niet alleen de delen die tijdens het gebruik bijzonder worden belast, voldoende zijn gedimensioneerd. Het gereedschap ondersteunt ook een dynamische handbeweging bij het roeren in de pan of het draaien van voedsel in de pan. Het vormgeven van het massieve hout gebeurt nog steeds met de hand met behulp van een lintzaag en een slijpmachine. Er wordt Canadees esdoornhout uit de omgeving van het bedrijf gebruikt, dat na het schuren een oppervlaktebeschermende behandeling met witte olie krijgt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42892

   De spatel met het platte blad is smaller dan de spatel met het brede oppervlak aan de voorkant. De spatel is zo delicaat dat hij vooral geschikt is voor delicaat gebakken voedsel - om een crêpe in de pan te draaien, een omelet los te maken of een biscuitbodem in één stuk van de bakplaat te krijgen. Materiaaldikte 1,3 mm. Lengte 30,5 cm, breedte 7,5 cm. Gewicht 75 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen