Menu
Böckling

Palts Dubbeglas

250 ml
Böckling
Palts Dubbeglas
250 ml
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het was alleen de schuld van de wijn.

  Namelijk de Pfalzwijn, die puur of verdund met mineraalwater tot spritzer wordt gedronken uit dergelijke glazen in de regio - meestal uit de grotere, waar een halve liter in past en die in wijnminnende kringen van hand tot hand (en van mond tot mond) wordt doorgegeven. Als het vooruitzicht van delen u minder aanspreekt, kunt u alleen genieten van uw drankje en uit het kleinere glas, waar een kwart liter in past. Kenmerkend voor het vat is enerzijds de vorm en anderzijds de "Dubbe", de "stippen" waaraan het zijn naam ontleent, die in de nog zachte glasmassa in de vorm komen en later als ronde deuken uw vingers een goede grip geven wanneer u het glas naar uw mond brengt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27481

   Geperst glas.
   Klein: volume 250 ml. Hoogte 12,5 cm. Gewicht 250 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen