Menu
Tobias Tumfart

Organische meststof Schapenwolkorrels

Tobias Tumfart
Organische meststof Schapenwolkorrels
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  (Niet alleen) Het waterhoudend vermogen van de bodem verbeteren.

  Schapenwol kan ongeveer drie keer zijn eigen gewicht aan water absorberen. Eenmaal verzadigd, zwelt het letterlijk op en slaat het opgehoopte vocht gedurende langere tijd op, waarbij het slechts langzaam maar zeker weer wordt afgegeven aan de omgeving. In tijden van toenemende droogte is schapenwol daarom een belangrijk hulpmateriaal in onze tuinen geworden, omdat het de wateropslagcapaciteit van de bodem vergroot. En dat niet alleen, want tijdens het rotten komen ook waardevolle voedingsstoffen vrij, die de plantengroei en de wortels versterken. In de praktische korrelvorm is de schapenwolmest vooral aan te bevelen voor de dorstige planten in uw groentebedden: voor tomaten, komkommers, courgettes, pompoenen & Co. Gewoon losjes rond de planten strooien, lichtjes eronder harken, klaar. En natuurlijk: vergeet de eerste besproeiing niet!

  Productinformatie

  Artikel nummer 207508

   100% schapenwol, voorzichtig gereinigd en in korrels geperst, dus gemakkelijk aan te brengen. Speciaal aanbevolen voor degenen die water nodig hebben in uw moestuin, zoals tomatenplanten, komkommers, courgettes of pompoenen. Toepassings- en doseringsaanbeveling op de verpakking. Uit Oostenrijk. 1 kg in een foliezak
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen