Menu
Tipke Manufacturing Company

Opvouwbare transportwagen aluminium

Tipke Manufacturing Company
Opvouwbare transportwagen aluminium
  € 629,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het vlakt af. Wagen met twee wielen

  Deze trolley is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium, gevouwen en geklonken. De fabrikant in Spokane, Washington, een metaalverwerkend bedrijf met meer dan vier decennia ervaring in zijn vak, maakt hem naar eigen ontwerp (en heeft het patent). Het verbazingwekkende: met een paar eenvoudige bewegingen kan de wagen plat worden opgevouwen; de in lengte verstelbare handgreep met gepatenteerd vouwveermechanisme dient om hem in opgevouwen toestand te vergrendelen. Met zijn opvouwbare afmetingen van 56 x 105 x 26 cm is hij dus geschikt voor het tuinhuisje en de kofferbak, met een totaalgewicht van slechts 12,5 kg.

  Voor zware ladingen

  Met de wagen kunnen lasten tot 150 kg worden vervoerd. De intrekbare poten aan de voorzijde zorgen voor een veilige standplaats op de "plaats van gebruik", en als u bijvoorbeeld compost of mulch moet verspreiden op grote oppervlakken, kan de achterwand ook worden uitgetrokken (zonder gereedschap) om te lossen. De wagen is ongevoelig voor het weer; corrosie is niet te verwachten, want alle materialen zijn ertegen bestand en verdragen zelfs contact met zout water. De plastic velgen zijn een esthetisch nadeel, maar we accepteren dit omdat al het andere aan de wagen overtuigend is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26885

   Aluminium, velgen polyamide, verbindingselementen staal, handgrepen rubber. Volume 150 l. Gemaakt in de VS. Hoogte 59 cm, lengte 1,44 m, breedte 75 cm. Wielen Ø 49 cm. Gewicht 12,5 kg. Max. belasting 150 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen