Menu

Opvouwbare transportwagen aluminium

Opvouwbare transportwagen aluminium
€ 629,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het vlakt af. Trolley met twee wielen

Deze trolley is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium, gevouwen en geklonken. De fabrikant in Spokane, Washington, een metaalverwerkend bedrijf met meer dan vier decennia ervaring in zijn vak, maakt het naar eigen ontwerp (en heeft het patent).
Verbazingwekkend is dat de kar in een paar eenvoudige stappen plat kan worden gevouwen; de in lengte verstelbare handgreep met gepatenteerd vouwveermechanisme dient om hem in opgevouwen toestand te vergrendelen. Met vouwafmetingen van 56 x 105 x 26 cm is hij daarom geschikt voor het tuinhuisje en de kofferbak, met een totaalgewicht van slechts 12,5 kg.

Voor zware ladingen

Met de trolley kunnen lasten tot 150 kg worden vervoerd. De intrekbare poten aan de voorkant zorgen voor een veilige stand op de "plaats van gebruik", en als u bijvoorbeeld compost of mulch moet strooien op grote oppervlakken, kan de achterwand ook worden uitgetrokken (zonder gereedschap) voor het lossen. De trolley is ongevoelig voor weersinvloeden; corrosie is niet te verwachten, aangezien alle materialen ertegen bestand zijn en zelfs contact met zout water verdragen. De plastic velgen zijn een esthetisch minpunt, maar we aanvaarden dit omdat al het andere aan de trolley overtuigend is.

Productinformatie

Artikel nummer 26885

Aluminium, velgen polyamide, verbindingselementen staal, handvatten rubber. Volume 150 l. Gemaakt in de VS.
Hoogte 59 cm, lengte 1,44 m, breedte 75 cm. Wielen Ø 49 cm. Gewicht 12,5 kg. Max. belasting 150 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu