Form & Refine

Opstapkruk Eiken Hout

Form & Refine
Opstapkruk Eiken Hout
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Opstapje en krukje. Voor elke kamer

  Veelzijdig, dit opstapje maakt deel uit van een lijn praktische kleine meubelstukken die gebruikt kunnen worden als zitje of opstapje, als bijzettafel of nachtkastje. Qua design draagt het de duidelijke handtekening van Form & Refine en kan het dus gecombineerd worden met de andere meubels van de Deense fabrikant in ons assortiment. Dankzij de eenvoudige vorm past hij in bijna elke woonstijl. Constructief overtuigt het met stabiliteit en stevigheid. Dit heeft hij te danken aan het gebruikte materiaal - massief, geolied eikenhout - dat netjes is bewerkt en daardoor ook bestand is tegen grotere belastingen. Kleine maar fijne details zoals de afgeronde randen, de verlengde, grote onderste trede of de zijpanelen uit één stuk getuigen van de aandacht voor detail en de zorg die besteed is aan ontwerp en productie. De poten zijn voorzien van kunststof glijders, zodat de vloer wordt beschermd, zelfs als de stoel op een levendige manier wordt geduwd. Dankzij de extra handgreep onder de bovenste trede is de opstapkruk ook gemakkelijk te dragen.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211710

   Geolied eikenhout (herkomst Bosnië en Herzegovina). Gemaakt in Bosnië en Herzegovina. Breedte 38,5 cm, diepte 38 cm, hoogte 47,5 cm. Gewicht 5,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen