Ploskorez

Oprolbaar tuinpad berkenhout

Exclusief
Ploskorez
Oprolbaar tuinpad berkenhout
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Exclusief

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Dat is gebeurd met dit oprolbare tuinpad van berkenhout, dat u als mobiel looppad in uw bloembedden kunt leggen.

  Op het houten pad

  Het transporteerbare berkenhouten pad is handig voor veel tuinklussen. De latten zijn gemonteerd op twee duurzame plastic touwen en kunnen worden uitgerold als een mobiel "looppad" als dat nodig is om zachte grond gemakkelijker begaanbaar te maken: vers gegraven bedden, zanderige of modderige tuingrond. Na gebruik kan het pad weer worden opgerold en opgeborgen om ruimte te besparen tot het volgende gebruik. Of het kan voor andere doeleinden gebruikt worden: als middenpad in de serre, naast het zwembad of als deurmat voor de tuindouche.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40529

   Berkenhouten latten (herkomst Polen), onbehandeld, 1,8 cm dik. Touwen van polypropyleen, afstandhouders van polyethyleen. Gemaakt in Polen, lengte 131,5 cm, breedte 31 cm. Gewicht 3,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten