Menu

Opinel kindermes

Opinel kindermes
€ 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontwapende versie

Het lemmet heeft een scherpe rand maar een afgeronde punt - hoewel dit u als ouders niet volledig ontslaat van de plicht om toezicht te houden op uw snijdende kroost, is het wel een enorme geruststelling. Zoals bij elke Opinel kan het lemmet in opgevouwen en uitgeklapte positie worden vergrendeld met een metalen ring bij de overgang naar het handvat.

Uit Frankrijk. Opinel

Beroemd, goed en niet duur zijn de Franse Opinel messen. Hun handelsmerk: Als zakmessen hebben ze gewoonlijk een eenvoudig maar betrouwbaar vergrendelingssysteem voor het opgevouwen en het opengevouwen lemmet. Een vergrendelring op het handvat wordt tot de aanslag gedraaid en vergrendelt het lemmet op zijn plaats. Joseph vond dit nu zeer beroemde principe meer dan 130 jaar geleden uit Opinel. Met het groeiende succes van zijn eerste zakmessen, bloeide ook het productengamma van de messen- en bestekfabricage in de Savoie op. Vandaag de dag produceren zij ook kook- en keukenmessen, picknickmessen, oogstmessen voor de tuin, vouwzagen volgens het bovengenoemde zakmesprincipe en andere met lemmeten versterkte gebruiksvoorwerpen - zoals kurkentrekkers.

Productinformatie

Artikel nummer 76329

Roestvrij stalen lemmet. Beukenhouten handvat Ø 2 cm, lengte 8 cm. Gemaakt in Frankrijk. Bladlengte 7,5 cm. Gewicht 35 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu