Menu

Oi Luxe Fietsbel

Zwart
Oi Luxe Fietsbel
Zwart
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De populaire ringvormige fietsbel van Knog is nu ook verkrijgbaar in de edele OI LUXE uitvoering. Visueel is dit model heel wat. Bij de stuurklem maakt de bel indruk met imitatieleren applicaties en overtuigt met een klepel in een elegante messing afwerking.

  De bijzonder fraai afgewerkte OI LUXE-variant heeft een fraaie messingkleurige klepel en kunstlederen bevestigingsmaterialen. Net als de standaardversie van de OI maakt hij een helder geluid. Zijn ringvorm is ongebruikelijk. Hij past tegen elk stuur, is discreet, onopvallend en duidelijk gevormd. De klankkast is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen. Dicht bij het stuur lopende versnellings- of remkabels worden bij de montage niet gestoord, omdat OI daarvoor een uitsparing in de bevestigingsklem heeft.

  Dit is de grote versie, d.w.z. voor alle stuurdiameters van 23,8, 26 en 31,8 millimeter. De eventueel benodigde afstandhouders en een inbussleutel voor de montage worden meegeleverd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204299

   Afmetingen: B: 15 mm
   Gewicht: 48 g
   Materiaal: klankkast: aluminium, klem: roestvrij staal, kunstleer, klepel: messing
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen