Menu
Nohrd

Nohrd Haptic Ball Vachette Leather

1.250 g
Nohrd
Nohrd Haptic Ball Vachette Leather
1.250 g
  € 59,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Zorgt voor beweging.

  Dankzij de opponeerbare duim - de evolutie doet ons de groeten - en onze fijne motoriek zijn we de hele dag bezig dingen vast te pakken, te grijpen en vast te houden - of het nu gaat om gereedschap of chirurgische instrumenten, het stuurwiel, de pen of de computermuis. Dit heeft, zoals bekend, de mensheid op een hoger ontwikkelingsniveau gebracht, maar het leidt ook tot spanning en verkorting, vooral van de buigspieren van de hand en de onderarm. Bij overbelasting kan dit leiden tot bijvoorbeeld een zogenaamde tenniselleboog of golferselleboog, die pijnlijk geïrriteerde peesaanhechtingen die meestal niet worden veroorzaakt door het soort sport, maar door overbelasting en eenzijdige belasting. Dit vermijden is natuurlijk de beste profylaxe; daarnaast kunnen rekoefeningen en concentrische en excentrische spanningsoefeningen helpen, ook bij klachten in het schouder- en nekgebied. De haptische bal, die (zoals de naam al doet vermoeden) niet alleen bedoeld is voor training, maar ook gewoon goed aanvoelt, waardoor je hem voortdurend heen en weer beweegt - en jezelf dus in beweging krijgt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44084

   Plantaardig gelooid rundleer, herkomst Duitsland, behandeld met bijenwasvet. IJzergranulaatvulling. Gemaakt in Duitsland.
   Groot. Ø 9 cm. Gewicht 1.250 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen