Nohrd

Nohrd Bike Fietsergometer

Eik
Nohrd
Nohrd Bike Fietsergometer
Eik
  € 2.699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Giro d'Italia, Tour de France of rustig trappen. De Nohrd Bike fietsergometer

  Wat voor een racefiets ondenkbaar zou zijn, maakt de Nohrd fietsergometer niet alleen qua uiterlijk tot een buitengewoon sportapparaat, maar zorgt er ook voor dat hij moeiteloos in elk huis kan worden geïntegreerd zonder er als een vreemde eend in de bijt uit te zien: het frame is gemaakt van massief hout.

  De Nohrd Bike fietsergometer maakt ook indruk met zijn technologie, omdat het vliegwiel wordt aangedreven door een beschermd, geavanceerd planetair tandwiel en niet, zoals gebruikelijk, door een riem. Het innovatieve type versnelling en de wrijvingsloze en dus slijtagevrije remtechnologie door wervelstroom maken de fietsergometer tot een duurzame trainingspartner die onopvallend in elk huis past en bovendien weinig ruimte inneemt. Dankzij het compacte ontwerp neemt hij slechts 60 × 80 cm ruimte in beslag en kan hij indien nodig gemakkelijk opzij worden geschoven via twee rubberen wielen.

  Minimalistisch ontwerp, veelzijdige training

  Dat sporters en ontwerpers bij Nohrd hand in hand gaan, blijkt ook uit de fietsergometer. Visueel en functioneel is het tot in het kleinste detail doordacht en maakt zo een veelzijdige training mogelijk, waaraan het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende ergonomische eisen. De instellingen maken alle zitposities mogelijk tussen comfortabel trappen en krachtintensieve wedstrijdtraining. Het zadel en het stuur kunnen in hoogte worden versteld, en het zadel kan ook horizontaal worden versteld. De training wordt ondersteund door het langwerpige stuur, dat verschillende grip- en steunmogelijkheden biedt. De trapweerstand kan eenvoudig en nauwkeurig worden ingesteld met een draaiknop, zelfs tijdens de training, en kan via een aangesloten tablet exact worden gevisualiseerd tot op het percentage.

  Training en prestaties altijd in beeld. Met de training app

  Je komt zelden zo goed vooruit als je ter plekke trapt: Trainen met de fietsergometer is eenvoudig en effectief, want zelfs een paar trainingseenheden per week helpen de conditie en gezondheid te verbeteren - ongeacht leeftijd, conditie, trainingsintentie, tijdstip van de dag (de Nohrd Bike is uitzonderlijk stil) en het weer, u kunt trappen wanneer en hoe intensief u wilt.

  Met de Nohrd Bike fietsergometer train je tegelijkertijd het cardiovasculaire systeem, het uithoudingsvermogen en de spierkracht, zonder de gewrichten en de rug te belasten. Met name de grote en kleine bilspieren, de voor- en achterdijen en de onderbeen- en kuitspieren worden versterkt, de stofwisseling wordt positief beïnvloed en het calorieverlies wordt verhoogd. Alleen met de roei-ergometer van Nohrd kun je uitgebreider trainen.

  En zodat je elke training nauwkeurig kunt bijhouden en analyseren, heeft Nohrd een (gratis) app ontwikkeld voor tablets met Android en iOS. Voordat je gaat fietsen, wordt de weerstand via de fiets-app gekalibreerd, zodat absoluut exacte instellingen mogelijk zijn tijdens de training: U kunt dan de weerstand precies op het juiste percentage instellen. De trainingsgegevens worden via Bluetooth verzonden en geëvalueerd door de fiets-app. Tijdens de training kan de tablet in de praktische houder op het stuur worden geklemd, zodat u altijd alles in de gaten kunt houden - in online en offline modus. De fiets-app biedt verschillende trainingsprogramma's en - als je graag naar de natuur kijkt terwijl je trapt - er zijn ook echte circuits beschikbaar: van tochten door een lommerrijk bos of breed, vlak terrein in Nederland tot uitdagende bergtrainingen door de Dolomieten en routes door de Australische outback.

  <br />Leveringsbon:


  De levering is gedemonteerd.

  Leveringsbon:

  De levering vindt plaats in twee pakketten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 30511

   Hoogte 120 cm, breedte 60 cm, diepte 120 cm. Gewicht 60 kg. Staand oppervlak 80 cm × 60 cm. Max. Max. belasting (gebruiker) gewicht 200 kg. Geleverd met batterijen. Gedetailleerde bedienings- en trainingsinstructies zijn eveneens inbegrepen. Let op: de afbeeldingen tonen de fietsergometer met hybride pedalen die extra besteld kunnen worden, maar het apparaat wordt geleverd met de standaard pedalen. De hybride pedalen kunnen zowel met eenvoudige sportschoenen als met een kliksysteem worden gebruikt. U kunt ze bij ons of rechtstreeks bij de fabrikant bestellen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen