Menu
Nohrd

Nohrd Balance Board Waterkracht

Eik
Nohrd
Nohrd Balance Board Waterkracht
Eik
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Eau my dear! Balancing top reloaded - het balance board van Nohrd.

  Hoe groot, stabiel en uitnodigend het houten oppervlak van het Nohrd Balance Board ook lijkt - op dit sporttoestel staan is een dubbele uitdaging. Het biedt het onstabiele, onstabiele oppervlak dat typisch is voor balancerende gyroscopen, wat evenwicht en coördinatie vereist en bevordert. De evenwichtsbewegingen door de diepe spieren zijn reactief, d.w.z. bijna onbewust. Het lichaam wordt getraind om de steeds nieuwe prikkels en impulsen uit te voeren.

  Maar in tegenstelling tot conventionele sportspintollen heeft het Balance Board een eigen leven en (re)handelt het zichzelf door het water in het lichaam, dat tot op zekere hoogte - dankzij de fysieke traagheid die inherent is aan alle elementen - tegen de sporter werkt omdat het zijn eigen impulsen genereert. Bij elke evenwichtsbeweging veranderen ook het zwaartepunt en de bewegingsrichting van het water schijnbaar onwillekeurig, waarop het lichaam bovendien moet reageren.

  Gepatenteerde combinatie. Balans training met water.

  Zoals alle sportartikelen van de Nedersaksische fabrikant Nohrd is het Balance Board zowel functioneel als optisch van het hoogste niveau. De multiplexplaten zijn gefineerd met echt hout uit regionale teelt. De tol is gemaakt van zeer veerkrachtig en duurzaam, maar toch lichtgewicht polycarbonaat. Hij wordt gevuld met water in variabele hoeveelheden door een opening in de bodemplaat, wat het best gebeurt met een slang of een trechter. Als het bord omhoog staat, geeft een markering het optimale vulniveau aan (gelijk aan 6,5 liter water) voor een maximaal uitbalanseffect.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30507

   Multiplexplaat, dikte 2,5 cm, gefineerd met echt hout. Tank van polycarbonaat. Gemaakt in Duitsland. Ø 64 cm, hoogte 18 cm. Gewicht 8 kg. Max. Laadgewicht 250 kg. Max. Vulcapaciteit 6,5 l. Vulinstructies zijn inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen