Menu

Muziekdoos

Mozartkugel
Nieuw
Muziekdoos
Mozartkugel
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemaakt in Duitsland

  De Berlijnse productontwerpers Jörg Adam en Dominik Harborth ontwierpen deze muziekdozen. Hun houten kisten worden in een werkplaats in het Zwarte Woud gedraaid en krijgen hun fijne oppervlak door handmatig slijpen en polijsten, in de was zetten of oliën. In elk van de kleine juwelen vervult een achttienstemmig mechanisch muziekuurwerk zijn trouwe dienst.

  Let op:

  Verzamelmodel. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22537

   Draft: Jörg Adam en Dominik Harborth
   Mozartkugelmuziekdoos in gedraaide beukenhouten bol. De achttiendelige mechanische muziekbeweging van de MOZARTKUGEL speelt de melodie "Voi che sapete" uit Mozarts opera "Het huwelijk van Figaro". Met zilveren sleutel voor het opwinden en standring.Afmetingen: Ø 9,2 cmGewicht: 300 gMateriaal: beuk (herkomst: Duitsland), geolied; sleutel: staal.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu