Menu

Multitool roestvrij staal

Multitool roestvrij staal
Multitool roestvrij staal
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Altijd bij je, altijd bij de hand

Bent u veel buiten in de natuur? Beweegt u zich vaker per fiets, scooter of skateboard? Dan is deze multitool iets voor jou. Hij is gemaakt van roestvrij staal, klein en compact, en overtuigt met een verrassend breed scala aan functies - ook al past hij in elke zak dankzij het praktische creditcardformaat. De 34 taken die hij kan uitvoeren zijn onder meer het opnieuw aandraaien van fietsspaken, het meten van hoeken, zagen en het aandraaien van schroeven. En natuurlijk mag een flesopener niet ontbreken.

Productinformatie

Artikel nummer 207736

Past in je portemonnee. Handig gereedschap met 12 functies. Zaag, schroevendraaier, liniaal, haaksleutel, gradenboog, Torx®, flesopener, bit, spijkerheftoestel, mes, spaakspanner en moersleutel.
Gemaakt van roestvrij staal. 8,5 × 5,4 cm. Gewicht 35 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu