Menu
Manufactum

Mousseline katoenen deken

Blauw
Manufactum
Mousseline katoenen deken
Blauw
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Mousseline wordt voornamelijk gebruikt voor kleding en kamerjassen. Wij vinden de luchtige katoenen stof echter ook ideaal als deken voor de zomer en laten er een speciaal op maat maken. Je kunt de mousseline deken alleen bij Manufactum krijgen.

  Luchtig en zacht op de huid. Mousseline deken

  Mousseline is een lichte, luchtige stof, geweven in een losse platbinding van slechts licht gedraaide garens. Het voelt zacht aan en heeft een gekreukte structuur die nog opvallender is door de kleine verdikkingen en knopen die typisch zijn voor het materiaal. Voor deze zachte, ademende deken hebben wij de drielaagse mousseline dubbel verwerkt, zodat deze zijn temperatuurregelende eigenschappen bijzonder goed kan weergeven. Tegelijkertijd is het nog steeds zeer licht met een basisgewicht van 165 g/m². Het gebruikte katoen is GOTS-gecertificeerd, zodat u de deken ook kunt gebruiken als luchtig alternatief voor een dekbed op warme zomernachten. Met zijn 135 × 220 cm heeft hij daarvoor ook de juiste afmetingen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207663

   100% katoen. Basisgewicht 165 g/m². Gemaakt in Polen. 135 × 220 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten