Menu

Model kleerhanger

Model kleerhanger
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een goed gevormde en door en door zware, maar toch lichaamseigen, massief houten hanger, waarin de kraagvorm en de schouderuiteinden bijzonder sterk zijn uitgewerkt.
Mooi genoeg om open aan de kapstok te hangen.

Kleerhanger. Voor garderobe en hal kapstok

Opgeruimd staat netjes - ook in de garderobe (en in de vestiaire), waar de meest uiteenlopende kledingstukken met de meest uiteenlopende bewaar- en verzorgingsbehoeften een plaats vinden: Jassen en jacks, jeans, vrijetijdskleding, overhemden en blouses, pakken, kostuums, avondjurken; en niet te vergeten riemen, dassen en accessoires. We hebben de juiste, goede hanger voor alles.

Productinformatie

Artikel nummer 69299

Schouderstuk breedte 4,3 cm. Breedte 45 cm. Gewicht 350 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu