Menu

Moccamaster KBG Select

Geborsteld
Moccamaster KBG Select Geborsteld
Moccamaster KBG Select
Geborsteld
229,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Behuizing van geborsteld aluminium.

Zoals met de hand gefilterd.

De Dutch Moccamaster kan maar één ding: een zeer goede filterkoffie zetten. Dat komt omdat de hele constructie van de machine is ontworpen om het proces van handmatig filteren machinaal na te bootsen. Het water wordt door een koperen verwarmingselement in zeer korte tijd aan de kook gebracht en slaat dan bij de ideale temperatuur van 96 °C neer op de gemalen koffie. Met een keuzeknop kan vooraf worden ingesteld of een hele pot van tien of een halve pot van vijf kopjes koffie moet worden gezet. Een ander voordeel van deze koffiemachine is dat alle slijtdelen kunnen worden vervangen of gerepareerd.

Productinformatie

Artikel nummer 202617

Met automatische uitschakelfunctie na 40 minuten. Aluminium behuizing. Glazen kan met een volume van 1,25 l (10 kopjes). Waterreservoir van transparant, kruikdeksel van zwart plastic. Filterhouder grootte 4. Opgenomen vermogen 1.350-1.520 W.
Hoogte 36 cm, breedte 32 cm, diepte 17 cm. Gewicht 2,8 kg. Snoerlengte 100 cm, veiligheidsstekker (type F).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu