Menu
Moccamaster

Moccamaster KBG Select

Geborsteld
Moccamaster
Moccamaster KBG Select
Geborsteld
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Behuizing geborsteld aluminium.

  Zoals handgefilterd

  De Dutch Moccamaster kan één ding: een zeer goede filterkoffie zetten. Dit komt doordat de gehele constructie van de machine is ontworpen om het proces van handmatig filteren machinaal na te bootsen. Het water wordt door een koperen verwarmingselement in zeer korte tijd aan de kook gebracht en komt dan op de ideale temperatuur van 96 °C op het koffiedik terecht. Met een keuzeknop kunt u vooraf instellen of een hele pot van tien of een halve pot van vijf kopjes koffie moet worden gezet. Een ander voordeel van deze koffiemachine is dat alle slijtageonderdelen kunnen worden vervangen of gerepareerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202617

   Met automatische uitschakelfunctie na 40 minuten. Aluminium behuizing. Glazen kan met een inhoud van 1,25 l (10 kopjes). Waterreservoir van transparant plastic, deksel van zwart plastic. Filterhouder grootte 4. Opgenomen vermogen 1.350-1.520 W. Hoogte 36 cm, breedte 32 cm, diepte 17 cm. Gewicht 2,8 kg. Kabellengte 100 cm, veiligheidsstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen