Milantoast

Milantoast Contact Grill

Glad/gegroefd grilloppervlak
Milantoast
Milantoast Contact Grill
Glad/gegroefd grilloppervlak
  € 339,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Het origineel. Van de Caffèbar naar de keuken

  Caffèbar en contactgrill horen bij elkaar als mozzarella en tomaat. De elektrische contactgrill van Milantoast maakt sinds de jaren zestig deel uit van de inventaris van bars en cafés in heel Italië. Het is het origineel: de eerste contactgrill ooit ontwikkeld en geproduceerd in Italië. Een klassiek gastronomisch apparaat, zwaar en betrouwbaar, met keramisch gecoate gietijzeren grillplaten in een solide roestvrijstalen behuizing. Daaraan herkent u ook het professionele apparaat: overtollig frituurvet loopt over de onderste, licht schuine grillplaat direct in een lekbak eronder. De meegeleverde reinigingsborstel maakt het reinigen van de grillplaten eenvoudig.

  Wij bieden de contactgrill in drie uitvoeringen aan. U hebt de keuze: Bij het ene model hebben beide grillplaten een geribbeld oppervlak. Deze versie wordt vooral aanbevolen voor het bereiden van panini, de klassieke tosti's uit Italië, en voor het bereiden van delicaat gegrild voedsel (vis, garnalen, wit vlees). Probeer ook eens gegrilde kaas, groenten (zoals groene asperges) of zoetigheden (banaan in de schil, ananasschijven) uit dit apparaat. Bij het tweede model is alleen de bovenste grillplaat geribbeld, terwijl de onderste plaat plat is. Als u - naast panini, ham en kaastoast & co. - graag biefstuk, hamburgers en bijvoorbeeld gegrilde aubergine (of courgette) eet, is dit uw grill. Maar ook tofu, ei en kleine worstjes (met of zonder vlees) lukken op de gladde grillplaat. Het derde model heeft aan beide zijden een ongeribd, d.w.z. glad grilloppervlak en kan alles wat het tweede model kan - met één (klein) verschil dat uw gegrilde voedsel geen braadstrepen aan de bovenkant krijgt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 44119

   Variabele temperatuurinstelling (tot 300 °C). Met thermostaat en temperatuurcontrolelampje. Roestvrijstalen behuizing, geëmailleerde gietijzeren grillplaten. Lekbak gelakt plaatstaal, dekselgreep zwart Duroplast. Opgenomen vermogen 1,73 kW. Hoogte 17 cm, breedte 32 cm, diepte 38 cm. Gewicht 14 kg. Kabellengte 1,15 m. Geleverd met reinigingsborstel, maar zonder decoratie.
   Grilloppervlak geribbeld aan de bovenkant, glad aan de onderkant. Beschermende contactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen