Menu

Milantoast Contact Grill

Glad/geplooid grill-oppervlak
Milantoast Contact Grill Glad/geplooid grill-oppervlak
Milantoast Contact Grill
Glad/geplooid grill-oppervlak
339,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Het origineel. Van de caffèbar naar de keuken.

Caffèbar en contactgrill horen bij elkaar als mozzarella en tomaat. In heel Italië maakt de elektrische contactgrill van Milantoast sinds de jaren 60 deel uit van de inventaris van bars en cafés. Het is het origineel: de eerste contactgrill ooit ontwikkeld en vervaardigd in Italië. Een klassiek gastronomisch toestel, zwaar en betrouwbaar, met gietijzeren grillplaten met keramische coating in een solide roestvrijstalen behuizing. Hieraan herkent u ook het professionele apparaat: overtollig frituurvet loopt over de onderste, iets schuin aflopende grillplaat direct in een lekbak eronder. Met de bijgeleverde reinigingsborstel kunt u de grillplaten gemakkelijk schoonmaken.

Wij bieden de contactgrill in twee versies aan. U hebt de keuze: in één model hebben beide grillplaten een geribbeld oppervlak. Deze versie wordt in het bijzonder aanbevolen voor het bereiden van panini, de klassieke gegrilde broodjes uit Italië, en het bereiden van delicate gegrilde gerechten (vis, garnalen, wit vlees). Probeer ook eens gegrilde kaas, groenten (zoals groene asperges) of zoetigheden (banaan in de schil, schijfjes ananas) uit dit toestel. Bij het tweede model is alleen de bovenste grillplaat geribbeld, terwijl de onderste plaat vlak is. Als u - naast panini, toast met ham en kaas & co. - graag steak, hamburgers en gegrilde aubergine (of courgettes) eet, is dit uw grill. Maar tofu, ei en kleine worstjes (met en zonder vlees) lukken ook op de gladde grillplaat.

.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 44119

Variabele temperatuurinstelling (tot 300 °C). Met thermostaat en temperatuurcontrolelampje. Behuizing van roestvrij staal, gietijzeren grillplaten met keramische coating. Bakje gelakt plaatstaal, dekselgreep zwart Duroplast. Opgenomen vermogen 1,73 kW. Hoogte 17 cm, breedte 32 cm, diepte 38 cm. Gewicht 14 kg. Kabellengte 1,15 m. Levering met reinigingsborstel, maar zonder decoratie.
Grilloppervlak geribbeld aan de bovenkant, glad aan de onderkant. Beschermende contactstekker (type F).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu