Menu
Denk Keramische Werkstätten

Microtuin voor het kweken van spruiten

Nieuw
Denk Keramische Werkstätten
Microtuin voor het kweken van spruiten
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gezonde groenten in elk seizoen

  Microgroenten geven je eten een knapperige, verkwikkende frisheid en geven je bord kleur. Het zelf kweken van deze pittige, soms licht kruidige, vitamine- en mineraalrijke greens is nog nooit zo eenvoudig geweest als met deze microtuin voor het kweken van kiemen. Alles wat je nodig hebt om je tuintje groen te maken is een portie losse zaden van bijvoorbeeld radijs, tuinkers, rucola, rode biet, mosterd of broccoli. Zelfs erwtenscheuten zijn gemakkelijk te kweken.

  Een plantsteen gemaakt van waterdoorlatend Porosium® (kwartskorrels gebonden in keramiek) dient als kweekbasis. Plaats de steen in de bak van granietkeramiek (Granicium®, het dichte, sterke en stabiele keramische materiaal waarvan het hoofdbestanddeel gemalen graniet is) en vul de bak met water zodat de plantsteen het vocht kan opnemen, vasthouden en naar behoefte aan de plantjes kan geven. Goed om te weten: Om te oogsten pluk je gewoon het groen van de steen. Eenmaal geoogst kan de steen gewoon onder stromend water worden schoongemaakt en opnieuw worden geplant met verse zaden. Of je kunt hem meteen gebruiken om binnen jonge plantjes te kweken. Dit laatste is vooral aan te raden aan het begin van het tuinierjaar vanaf februari, maart, wanneer tomaten, pepers, paprika's enz. op de vensterbank worden gekweekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211779

   Kom van Granicium® (granietkeramiek), Ø 18,5 cm, hoogte 5,5 cm. Plantsteen gemaakt van Porosium® (keramisch gebonden kwartskorrels), Ø 12,5 cm, hoogte 2 cm. Totaal gewicht 1,4 kg. Een zakje zaden is inbegrepen om mee te beginnen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen