Naseweiss

Microscoop

Naseweiss
Microscoop
  € 18,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Observatie van de kleine

  Kijken door een microscoop (van het Griekse micron = klein en skopein = bekijken) opent nieuwe werelden en perspectieven. We hebben de microscoop te danken aan de ontdekking van de kleinste planten- en diersoorten, met als beroemd voorbeeld Petrophaga lorioti in 1976. Dankzij de identificatie van dit schuwe knaagdier, dat zich voedt met stenen, konden talloze gebouwen worden gered. Volgens de Pschyrembel kan de steenluis nu ook worden gebruikt voor de behandeling van gal- en nierstenen. Omdat het schattige ventje moeilijk te vinden is, zal hij het waarschijnlijk niet redden onder onze microscoop, maar er zijn allerlei andere dingen - als ze op het glaasje passen - te ontdekken. De microscoop bestaat uit een houder en een optische (hier biconvexe) lens. Scherpstellen kan door de lens anders in de houder te plaatsen. Als een transparante film wordt gebruikt in plaats van de papieren objectglaasjes, kan het object van onderaf worden verlicht door het gat in de basis.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  De natuur binnen en buiten verkennen

  Terwijl in Goethes tijd natuurhistorische amateurs - soms gewapend met verrekijkers, vlindernetten en botaniseertrommels - door bossen en weilanden zwierven om de flora en fauna te verkennen, vind je tegenwoordig eerder liefhebbers van geocaching uitgerust met GPS-apparaten. Om de geest van verkenning en ontdekking al vroeg te voeden, bieden wij de juiste gebruiksvoorwerpen voor natuurliefhebbers. Klein en robuust, ideaal om mee naar buiten te nemen en onmiddellijk de nieuwsgierigheid van jonge hobbyisten te bevredigen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66722

   Vanaf 6 jaar. Microscoopstatief beukenhout, hoogte 15 cm, Ø 7,5 cm. Met een glazen lens (Ø 6 cm, vergroting 2x), 10 papieren objectglaasjes en 2 metalen klemmen. Totaal gewicht 100 g. Instructies bijgevoegd. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen