Menu

Metalen mand Korbo

(80 liter)
Metalen mand Korbo
(80 liter)
  € 195,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Met een inhoud van 80 liter is deze robuuste mand van stalen gaas geschikt als wasmand, opslag voor haardhout of ook als opvangbak voor kussens en dekens. Dankzij de twee stevige handvatten is hij gemakkelijk en veilig te vervoeren.

  Metalen manden KORBO

  Robuuste, handgeweven stalen manden uit Zweden. Oorspronkelijk werden deze onverwoestbare en mooie containers van thermisch verzinkt staaldraad gebruikt in de visserij en tuinieren. De gebruikte thermisch verzinkte staaldraad heeft een mat grijs oppervlak dat het beschermt tegen corrosie. De techniek van thermisch verzinken wordt al meer dan 150 jaar gebruikt om staal te beschermen tegen de elementen, wind en slijtage.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85807

   Afmetingen: Ø 50 × H 52 cmInhoud : 80 lGewicht: 3,5 kgMateriaal : staal, thermisch verzinkt
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen