Menu

Messograf vulpotlood zwart verchroomd

Messograf vulpotlood zwart verchroomd
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het Brandenburgse origineel. Als een mechanisch potlood.

  Als de Messograf inmiddels vaak slecht gekopieerd is door allerlei leveranciers, bieden wij u hier het origineel van Cleo uit Bad Wilsnack in Brandenburg. De verchroomde intrekbare biros van Cleo is al enige tijd in ons assortiment - dit nieuwe model is een zwart verchroomd intrekbaar potlood met een vulling van 0,7 mm. Naast zijn eigenlijke functie als schrijfinstrument is de Messograf ook nuttig voor andere taken: de schaalverdeling in centimeters en inches die over de lengte van het potlood is getekend, kan worden gebruikt als liniaal. De pen is ook geschikt als schuifmaat voor uitwendige metingen met een nauwkeurigheid van 1/10 mm. Dankzij de aan de schuifmaat bevestigde meetpunt kan de Messograf ook nuttig zijn voor het bepalen van draaddiameters of bandenprofielen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17405

   Gemaakt van messing, zwart verchroomd. Lengte 15,5 cm. Gewicht 27,5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu