Menu
Merkur

Merkur Reisscheermes

Merkur
Merkur Reisscheermes
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Scheerapparaat voor op reis. In een lederen etui

  Dit reisscheermes van Merkur kan in vier delen worden gedemonteerd en opgeborgen in een klein lederen etui (verpakkingsmaat 6 × 5,5 × 2,5 cm), zodat het nauwelijks ruimte inneemt op reis. Toch is deze versie van het klassieke scheermes Merkur, dat sinds 1931 ongewijzigd wordt geproduceerd, volledig bruikbaar.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63653

   Vernikkeld en verchroomd messing. Kan uit elkaar gehaald worden in 4 delen. Eén mes inbegrepen. Handvatlengte 6,5 cm. Gewicht 60 g. Geleverd in lederen etui.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen