WACA-Kunststoffwarenfabrik

Mengkom melaminehars

Brede kom - Zwart
WACA-Kunststoffwarenfabrik
Mengkom melaminehars
Brede kom - Zwart
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Mengkom, nuchter.

  Dit is een bijzonder mooi exemplaar als keukenkom: zwaar, slagvast en stabiel, met een keurige bodemring van rubber, plus hygiënisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig - en ten slotte ook nog goedkoop.

  Gieten van kunststof. (Preciezer: thermoharden)

  Kunststoffen uit de familie van de thermoharders lijken - in tegenstelling tot hun thermoplastische nakomelingen - als het ware een inherente "neiging tot vormen" te hebben. Er is gesuggereerd dat dit te wijten is aan het "gewicht van de aarde" van het materiaal, dat alleen verwerkt kan worden met giettechnieken en waarmee het zich heeft kunnen verdedigen tegen zowel de creatieve overmoed van ontwerpers als tegen procesgerelateerde verarming door goedkope producenten. Hoe dan ook, onze stelling dat thermohardende kunststoffen esthetischer zijn, wordt op indrukwekkende wijze bevestigd door deze eenvoudige keukenhulpjes. Melaminehars, ontwikkeld in 1935, was een veelgebruikte kunststof voor keukenhulpjes vanwege zijn enorme sterkte en voedselveilige eigenschappen. Onze melamineproducten komen van het bedrijf WACA in Schalksmühle, dat al sinds 1921 Duroplast verwerkt.

  Opmerking:

  Het materiaal is niet geschikt voor de magnetron. Het mag niet worden blootgesteld aan temperaturen boven 70°C. Het is ook ongeschikt voor het bewaren van zuur voedsel. Vervang het product als er zichtbare gebruikssporen zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 57321

   Dit is een bijzonder mooi exemplaar als keukenkom: zwaar, slagvast en stabiel, met een keurige rubberen bodemring, plus hygiënisch, duurzaam, gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig - en tenslotte ook nog goedkoop.
   Brede kom. Volume 2,5 l. Hoogte 13,5 cm, Ø 21 cm. Gewicht 420 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen