Menu

Mechanisch potlood messing 0,5 mm stift

Messing
Mechanisch potlood messing 0,5 mm stift
Messing
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Geavanceerde technologie

  Naast het dubbele drukknopmechanisme (de eerste keer dat de drukknop wordt ingedrukt, gaat het potloodmechanisme vooruit, elke keer dat de drukknop opnieuw wordt ingedrukt, gaat de stift vooruit) heeft dit vulpotlood een automatisch insteekmechanisme met de drukknop aan de zijkant. De karteling van het kopstuk zorgt voor een zeer goede grip tijdens het gebruik.

  Mechanische potloden

  Loodhouders, vulpotloden en mechanische potloden hebben twee belangrijke voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel: 1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bestemd zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en 2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66968

   Tweedelige messing behuizing, hoogglans gepolijst of zwart mat verchroomd. De loop bestaat uit een getrokken messing buis, het kopstuk van ruw messing, dat gedraaid en gekarteld is. Voor fijne lijndraden van 0,5 mm Ø. Met gum onder de drukker. Lengte 13,5 cm. Gewicht 20 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu