Ohto

Mechanisch potlood cederhout

0,5 mm vulling
Ohto
Mechanisch potlood cederhout
0,5 mm vulling
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Uit Japan: (echt) ontbrekende schakel

  Op het eerste gezicht lijkt dit in Japan gemaakte mechanische potlood een beetje anachronistisch, als de verlate uitvoering van een stap in de evolutie van het potlood naar een mechanisch schrijfinstrument die niet werd genomen, hoewel het een voor de hand liggende stap was. Bij nader inzien, maar nog meer in het gebruik, wordt het snel duidelijk dat de synthese die zich in de "Ohto Sharp Pencil" manifesteert volledig passend is (en geenszins ouderwets): het combineert de voordelen van het mechanische potlood (namelijk: een constante, fijne streek dankzij de 0,5 mm stift) met die van het houtpotlood (namelijk: hanteerbaarheid en licht gewicht), wat niet alleen verwelkomd zal worden door al diegenen wier vingers rond het klassieke zeshoekige potlood zijn gegroeid.

  Mechanische potloden

  Loodhouders, vulpotloden en mechanische potloden hebben twee belangrijke voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel: 1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bestemd zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en 2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43565

   Cederhouten mantel, messing beslag, verchroomd. Met een 0,5 mm vulling. Om te vullen met een vervangende navulling, gewoon de drukknop eraf trekken (niet slijpen). Lengte 16 cm. Gewicht 5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen