Menu

Matrozen Shirt Lange Mouw

Natuur Marine
Matrozen Shirt Lange Mouw Natuur Marine
Exclusief
Matrozen Shirt Lange Mouw
Natuur Marine
84,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Exclusief

Het traditionele gestreepte matrozenhemd is een maritieme klassieker uit Bretagne. Armor lux maakt het van zacht, soepel katoen interlock, d.w.z. uit twee lagen, waardoor het breisel niet kromtrekt. Voor Manufactum gebruikt Armor lux katoen van gecontroleerde biologische teelt (kbA).

Gestreept zomerhemd

Bretagne zou ondenkbaar zijn zonder het traditionele gestreepte matrozenhemd. Armor lux maakt het van zachte en soepele katoen interlock, d.w.z. uit twee lagen, waardoor het breisel niet kromtrekt. Dubbele naden aan alle zomen verhogen de duurzaamheid, de gebonden ronde halslijn is gemaakt zonder een extra manchet. Het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Armor lux. Maritiem uit Bretagne

"Armor" is het Bretonse woord voor zee, en "lux" kan alleen het licht aan de kust betekenen. In ieder geval hebben veel van de door Armor lux vervaardigde kledingstukken - truien en overhemden, jurken, broeken, hoeden, petten en sjaals - nog steeds een maritiem karakter. Opgericht door een Zwitser in Quimper aan het eind van de jaren 1930, combineert het bedrijf eenvoudige, comfortabele snits, klassieke kleuren en een compromisloze kwaliteit wat betreft materialen en afwerking. Het grootste deel van de productie vindt plaats in het hoofdkantoor van het bedrijf in Frankrijk en een klein deel in de eigen fabriek in Madagaskar. Voor ons gebruikt Armor lux gecertificeerd biologisch katoen.

Let op:

Uniseks maten van Armor lux komen overeen met de volgende dames- of herenmaten: XS (D36/H46), S (D38/H48), M (D40/H50), L (D42/H52), XL (D44/H54), XXL (D46/H56), EXL (D48/H58).

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 16730

100% katoen. Gemaakt in Frankrijk. Ruglengte in maat M = 69 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu