Gebr. Elmer & Zweifel

Matrasbeschermer Molton

180 × 200 cm
Gebr. Elmer & Zweifel
Matrasbeschermer Molton
180 × 200 cm
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een matrasbeschermer. Gemaakt van zwaar flanel

  Een zware molton of molletonstof is een dichte en zachte katoenen stof met een groot absorptievermogen en hoge warmte-isolerende eigenschappen. Het ontstaat wanneer een ruw garen wordt gebruikt in de inslag. De stof kan dan namelijk zodanig mechanisch worden samengedrukt dat het hoogwaardige weefsel, in dit geval een dubbel weefsel (het eenvoudiger effen weefsel zou in de handel gebruikelijker zijn), nauwelijks herkenbaar is.

  Garen tellen

  Het aantal garen wordt aangegeven in Nm (metrisch getal). Hoe hoger het getal, hoe fijner het garen. Een garengetal van Nm 100 betekent dat 100 meter garen 1 gram weegt. Een extra cijfer wordt toegevoegd indien het garen uit verscheidene eendraadsgarens is getwijnd, bijvoorbeeld Nm 100/3 voor een garen dat uit drie eendraadsgarens is vervaardigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70695

   100% katoen. Garengetal schering Nm 34, inslag Nm 8. Onze molton wordt gekenmerkt door zijn bijzondere gewicht van 450 g/m². Machinewasbaar tot 95 °C (in de snit is al rekening gehouden met de krimpwaarden), geschikt om in de droger te drogen. Gemaakt in Tsjechië.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen