Menu
vom Hofe Manufaktur

Match case plaatstaal

vom Hofe Manufaktur
Match case plaatstaal
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Speciaal. Voor vuurmakers.

  Met dit speciale geval blijft de vuurmaker gespaard van geplette, vochtige, gescheurde en dus tot het punt van onbruikbaarheid beschadigde luciferdoosjes of luciferdoosjes. Het wrijfvlak binnenin is gelijmd en kan worden verwijderd wanneer het uiteindelijk versleten is. Om het te vervangen knipt u gewoon het wrijfvlak van een luciferdoosje op maat en plakt u het in de kast op de plaats van het vorige (bv. met dubbelzijdig plakband).

  Diep getekend. Mis met klasse

  Dieptrekken is een industrieel massaproduktieproces - technisch gezien behorend tot het zogenaamde trek-drukvormen - dat een kosteneffectieve reproductie van metalen onderdelen en dus de vervaardiging van hoogwaardige, maar niet dure produkten mogelijk maakt. In Duitsland is het dieptrekken van consumptiegoederen echter zeldzaam geworden, niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege de toegenomen wereldwijde concurrentie. Van een van de weinige overgebleven Duitse fabrikanten komen onze diepgetrokken koffers van hoogglanzend vernikkeld plaatstaal, dat door zijn robuustheid - harde schaal, beschermde kern - zeer gewaardeerd wordt. De bodem en het deksel zijn versierd met verschillende decoraties: met puntdecoratie, met een bloemenpatroon of met een gestreepte decoratie en een gravureveld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67302

   Gemaakt van vernikkeld bandstaal. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 1,5 cm, breedte 4,5 cm, diepte 7 cm. Gewicht 40 g. Geleverd zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen