Menu

Marseilles vloeibare zeep

Verveine - 500-ml
Marseilles vloeibare zeep
Verveine - 500-ml
  € 17,90Basisprijs: € 35,80/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Vloeibare zeep van Rampal.

  Rampal produceert deze vloeibare zeep op basis van kokosolie van zuiver natuurlijke ingrediënten. Het is ongeveer 3% supervet met amandel- en olijfolie. Etherische oliën van lavendel of citroenverbena geven het een fijne, aangename geur.

  Marseille zepen. Van Rampal.

  De zeep van Marseille dankt zijn legendarische reputatie aan de plantaardige grondstoffen van de rijke plaatselijke olijfcultuur in combinatie met de kokos- en palmolie van overzee die in de haven van Marseille aan land komt en de weelderige kruidenflora van de Provence. Sinds 1828 produceert het familiebedrijf Rampal zeep met een oliegehalte van 72% volgens een ongewijzigd recept: gekookt in koperen ketels wordt de zeepmassa zes keer vermalen tot de fijnste vlokken en in compacte stukken geperst. De zepen zijn gemaakt zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41551

   In plastic dispenser van 500 ml of plastic fles van 1 l. Gemaakt in Frankrijk.Verveine: Met essentiële olie van citroenverbena en zijn frisse, subtiel citroenachtige geur.Lavendel: Met essentiële olie van lavendel, waarvan de aangenaam kruidige maar onopvallende geur ook door deze vloeibare zeep wordt verspreid.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen