Menu

Mariposa Bat Stoel

Bruin
Mariposa Bat Stoel Bruin
Mariposa Bat Stoel
Bruin
999,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Behoud je kalmte terloops

Met de eenvoudigste middelen biedt dit meubilair de grootst mogelijke ontspanning. De leren huid, die in alle richtingen kromt, ziet eruit alsof hij in de ruimte is uitgerekt - je zit er uiterst comfortabel in, je kunt achterover leunen en - dit is het cruciale - je verliest nog steeds je houding niet.

De vlinder. Met alle voeten op de grond.

Van onze kant is deze fauteuil, waarvan de voorganger in de jaren 1950 beroemd werd als de "Vlinderstoel" (of vleermuisstoel), nog steeds een van de meest succesvolle zitmeubelen in zijn soort. Het origineel was een eenvoudige fauteuil met een vertakt frame, ontworpen in de jaren 1930 door de Argentijnse architecten Antoni Bonet i Castellana, Juan Kurchan en Jorge Ferrari-Hardoy. Ons model komt in zijn vorm heel dicht bij dit oorspronkelijke type en draagt de naam "Mariposa" - vlinder.

Nauw bij de oorsprong. Het leer.

Het sterke leer waarvan de zittingen zijn gemaakt is plantaardig gelooid; een zadelleer van Franse runderen dat op traditionele wijze wordt verwerkt in een leerlooierij in Toscane die gespecialiseerd is in het maken van dergelijk leer. Het sterke leer is nauwelijks "glad gestreken", het vertoont nog duidelijke sporen van het leven van de dieren. Het vakmanschap - bij de fabrikant in Zweden - volgt het karakter van het materiaal. Het leer is genaaid met open randen: Vergeleken met de kedernaad is dit een zeer uitgewerkte vorm van verwerking, die niet alleen visuele accenten zet, maar hier ook nog het technische voordeel biedt dat de naden elke beweging van het zware leer volgen.

Filigree base. Het frame.

Het leer is opgehangen in een frame van gepoedercoate ronde stalen staven (van Zweedse makelij), dat gedemonteerd in afzonderlijke delen wordt geleverd en gemakkelijk tot één geheel kan worden samengevoegd met behulp van de bijgevoegde verbindingsstukken van gegoten aluminium. Voor dit doel bevat elke levering bevestigingsschroeven en een bijbehorend gereedschap, naast de montagehandleiding.

Productinformatie

Artikel nummer 67291

Zitting van plantaardig gelooid, geverfd rundleer, 4 mm dik, open gestikt. Frame ronde stalen staven, open gelast en zwart gepoedercoat. Connectoren van gegoten aluminium. Hoogte 93,5 cm, breedte 81 cm, diepte 83 cm. Zithoogte voor 28 cm. Gewicht 9,6 kg. Geleverd in losse onderdelen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu