Menu

Manufactum Vogelvoedertafel

Manufactum Vogelvoedertafel
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wanneer we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Een van de vele resultaten van deze aanpak: ons vogelvoederhuisje van weerbestendig larikshout met verwijderbare bodemplaat en - ter bescherming van voedsel en gevederde dieren - een laag dak.

  Gedekt. Een royale voedertafel

  Het lage dak beschermt de vogels niet alleen tegen weer en wind als ze in dit huisje gaan zitten eten - het houdt ook het voedsel weg van de effecten van vocht. Maar als er regen of sneeuw op de bodem van de feeder komt, loopt het water weg via de vier afgedekte hoeken. Zo droogt de plank beter en blijft het vogelvoer niet op een nat oppervlak liggen, d.w.z. dat het niet gaat schimmelen. Voor een grondige reiniging van voer of uitwerpselen kan de bodemplaat, die slechts losjes op de binnenste latten rust, ook volledig worden verwijderd.

  Weerbestendig en gemakkelijk te installeren

  Het dak en het frame van de voedertafel zijn gemaakt van het zeer sterke en weerbestendige hout van de lariksboom; het kan zeer gemakkelijk worden bevestigd met behulp van het ophangkoord. We laten het maken - omdat we niets vergelijkbaars eenvoudigs konden vinden (zonder schoorsteen of dakkapellen) - volgens onze specificaties in een werkplaats voor gehandicapten in het Münsterland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43424

   Body larikshout, basis multiplex, ophangtouw Manilla hennep. Gemaakt in Duitsland. 22,5 cm hoog, 40 cm breed, 27,5 cm diep. Gewicht 2,3 kg. Levering zonder voering.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu