Manufactum

Manufactum Tomatenring gegolfd metaal

Manufactum
Manufactum Tomatenring gegolfd metaal
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Golfplaten staan bekend als zeer stabiel en stijf. Kortom: het materiaal is uiterst veerkrachtig, en daarom zijn onze verhoogde bedden speciaal voor tomaten van gebogen, thermisch verzinkte golfplaten ook veel beter dan welke plastic constructie dan ook - sowieso visueel, maar vooral ook qua duurzaamheid.

  Favoriete plaats voor tomaten.

  Een lage variant van het verhoogde bed is de zogenaamde tomatenring, een ten onrechte vergeten tuingereedschap dat optimale groeiomstandigheden creëert voor planten die veel voedingsstoffen nodig hebben en ook van een "warme voet" houden - zoals tomaten. Tijdens het groeiseizoen kan het biologische afval dat zich in huis en tuin ophoopt, rechtstreeks in de ring (die uiteraard eerst is gevuld met goede tuinaarde en fijne compost) worden "weggegooid"; de afbraakprocessen die dan plaatsvinden, zorgen voor bodemwarmte en een goede aanvoer van voedingsstoffen voor de groenteplanten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76274

   Gegolfd plaatstaal, thermisch verzinkt en aan beide zijden gewelfd. Bestaande uit drie afzonderlijke segmenten (dikte 0,75 mm). Gemaakt in Duitsland. 42 cm hoog, Ø 100 cm. Gewicht ongeveer 12 kg. Montage materiaal en instructies inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten