Menu
Manufactum

Manufactum sauna opgieting

Sinaasappel-gember
Manufactum
Manufactum sauna opgieting
Sinaasappel-gember
  € 27,90Basisprijs: € 279,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Stimulerend en verkwikkend.

  Etherische geur in de sauna.

  Tijdens een opgieting worden de hete stenen van de saunakachel overgoten met water, dat vervolgens verdampt. Dit verhoogt het zweeteffect niet, maar de waterdamp die op de huid condenseert zorgt voor dit gevoel. Deze stoom, die in het Fins löyly (= gloeiende adem) wordt genoemd, wordt in de saunaruimte verspreid door met een handdoek te zwaaien. In Finland wordt helder water gebruikt, maar hier is het gebruikelijk om essences aan het water toe te voegen, die de saunabeleving verrijken met een geurige geur. Het spectrum van deze essences is zeer breed, en ze kunnen bijvoorbeeld worden onderverdeeld in die met een stimulerende en die met een kalmerende werking. Voor onze twee verkwikkende sauna-infusies worden alleen natuurlijke essentiële oliën gebruikt.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63455

   100 ml glazen fles

   Ingrediënten: ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRUS MEDICA LIMONUM OIL, CITRAL, ZINGIBER OFFICINALE OIL, EUGENOL, FARNESOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten