Menu
Manufactum

Manufactum rubber bal

Manufactum
Manufactum rubber bal
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Klassieker: opblaasbare rubberen bal.

  Een van de weinige Duitse rubberfabrieken maakt hem nog: de verdwijnende, eenvoudige, goedkope, robuuste, stuiterende rubberen bal die voor allerlei speelse doeleinden kan worden gebruikt. In het rood, natuurlijk. Het eersteklas natuurrubbermengsel wordt verwerkt tot een 4 mm dikke deken, die de bal een superieure maatvastheid en duurzaamheid geeft. De gevulkaniseerde huid wordt verwijderd in een tuimelproces dat enkele uren duurt. Dit geeft de bal een licht ruw, gripvast oppervlak dat goed is voor het rollen en stuiteren (als hij glimmend is geworden na langdurig contact met zand of gras, kun je hem weer opruwen met schuurpapier korrel 400). De kogel kan worden bijgevuld met een standaard kogelpomp via de uitstekend afsluitende speciale klep.

  Productinformatie

  Artikel nummer 65612

   mengsel van natuurrubber (dikte 4 mm). Gemaakt in Duitsland. Ø 19 cm. Gewicht 430 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten