Manufactum

Manufactum Paardenhaar Bezem

Manufactum
Manufactum Paardenhaar Bezem
  € 29,90
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Nieuwe bezems vegen goed, en sommige zijn bijzonder goed: zoals onze kamerbezem met paardenhaar. Deze bezem is niet alleen speciaal gemaakt van natuurlijke materialen, maar heeft ook een dichtere en bredere bekleding.

  Een bezem. Met dicht paardenhaar.

  Alleen de lange, sterke haren van de paardenstaart worden gebruikt voor de volledige vulling van deze bezem - deze is 20% dichter dan standaard bezems. Hun hoge natuurlijke vetgehalte zorgt voor een optimale stofopname. De brede borstelharen maken het vegen moeiteloos - tot in de verste hoek.

  Verder opgewaardeerd. Onze bezems en borstels

  Niet klagen, maak het beter. Wij hebben de Manufactum huishoudbezems en -borstels ontwikkeld in samenwerking met onze borstelmakers (een industrie die niet bepaald booming is). Van de vormgeving van de kwastlichamen, de keuze van het hout, de garneermaterialen, de garneertechniek tot de steeltoppen en draden was de leidende vraag: Wat kan (weer) beter? U kunt hier een resultaat zien.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203975

   Lichaam geolied beukenhout, lengte 28 cm, breedte 5,5 cm. Knippen van puur paardenstaarthaar. Inkortlengte 6 cm, lengte 33 cm, breedte 10 cm. Gewicht 350 g. Met geelkoperen standaarddraad, geschikt voor onze bezemsteel met draad. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten