Manufactum

Manufactum Jojoba Olie

Manufactum
Manufactum Jojoba Olie
  € 59,90Basisprijs: € 239,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Winstgevende verzorging voor elke huid

  De was van de jojobanoot (Buxus chinensis), bekend als jojoba-olie, verzorgt huid en nagels met waardevolle mineralen en vitaminen. Het kan ook worden gebruikt voor haarverzorging. De zeer productieve jojoba-olie is geschikt voor alle huidtypes, omdat ze de droge huid beschermt tegen uitdroging met een fijne waslaag. Toepassing op een vochtige huid verbetert de doeltreffendheid. Voor de vette en puistgevoelige huid helpt het de huideigen olieproductie te normaliseren en kan zo het uiterlijk van de huid verbeteren. Jojoba-olie stolt bij temperaturen onder 8 °C. Door het flesje voorzichtig op te warmen is het weer klaar voor gebruik.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63421

   Voor de verzorging van huid, haar en nagels, beschermt de droge huid. Geschikt voor alle huidtypes, ook als massageolie en om te mengen met een essentiële olie. Glazen flesje van 250 ml.

   Ingrediënten: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten