Manufactum

Manufactum Bay Rum

Manufactum
Manufactum Bay Rum
  € 42,90Basisprijs: € 143,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Als we een bewezen, goede zaak niet meer kunnen aanbieden omdat de leverancier de productie staakt, ondernemen we soms zelf actie - zoals met de Bay Rum. Wij, en natuurlijk onze klanten, misten het zo erg dat we met onze apothekers een tegenhanger hebben ontwikkeld - die bijna nog beter is dan de vorige.

  Uit West-Indië: Bay Rum

  Bay Rum is een oude apothekersspecialiteit, en als zodanig een echt multifunctioneel middel, dat in Europese farmacopees uit de 19e eeuw vooral werd aanbevolen voor de verzorging van huid en haar en na het scheren, en dat werd gebruikt als haartonicum, aftershave en gezichtstonicum, maar ook als badtoevoeging of als bodylotion na het sporten. De basis is Jamaica Rum als hoogwaardige alcoholische draagstof en Bay Oil gedistilleerd uit de bladeren en bessen van de West-Indische laurier - ook bekend als Bay Rum Tree. Het kruidnagelachtige aroma combineert met de rum tot een verbazingwekkende compositie. Onze Bay Rum is bijzonder geschikt voor huidverzorging, bijvoorbeeld na het scheren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66393

   Aftershave. Alcoholgehalte 54% vol. Glazen fles van 300 ml.

   Ingrediënten: ALCOHOL, AQUA, PIMENTA ACRIS LEAF OIL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten