Mandenplaag

Groot
Mandenplaag
Groot
  Groot
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt van het materiaal van Franse oestermanden: grote mand om boodschappen in te doen, voorraden in te slaan of naar het strand te gaan. Kan ook over de schouder worden gedragen met ruim gevormde draagriemen.

  Manden van La Rochelle

  Uit La Rochelle aan de Franse Atlantische kust komen deze tassen van het kenmerkende rasterweefsel. In feite wordt dit materiaal traditioneel gebruikt voor de productie van oestermanden. In deze manden in het intergetijdengebied worden jonge oesters grootgebracht. Tegelijkertijd dienen de containers dan als transportmiddel. Ze doen tientallen jaren dienst en zijn onverwoestbaar, zelfs bij permanente blootstelling aan zeewater en belasting. Door hun extreme duurzaamheid en hoge draagvermogen zijn ze ook geschikt voor vele andere toepassingen, bijvoorbeeld als opslagmand of boodschappenmand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25322

   Afmetingen: B 72 x D 30 x H 30 cmInhoud: 40 lGewicht: 800 gMateriaal: Mand: polypropyleen, handvat deksel: gerecycled PVC
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen