Menu

Luchtkussen surfer

Luchtkussen surfer
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Een hovercraft

  De manier waarop dit speelgoed werkt realiseert het principe van hovercraft veerboten op zeer kleine schaal. De kleine kapitein moet zelf de nodige energie opwekken door een ballon op te blazen via een gekleurd mondstuk. Zodra de ballon tot de rand gevuld is, wordt hij samen met het mondstuk door de houten "bootromp" geschoven. De naar beneden ontsnappende lucht creëert nu een luchtkussen waarop de kleine zweefkracht enkele seconden vrij zweeft - en na een zacht duwtje over het tafelblad glijdt.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66871

   Vanaf 6 jaar. Bord en 3 mondstukken van beukenhout. Met 6 ballonnen en instructies. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 6,5 cm, breedte 5 cm, lengte 16,5 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen